Fejléc kép
Láthatatlan játék a sötétben
Az oldal akadálymentesített

Keresés

Keresés

Menü

Áramszünet

Fény nélküli sosem látott színes program, ahol olyan szórakozás vár a bátor vállalkozóra a teljes sötétben, amely az ízlelésnek, finom tapintásra vágyó kezeknek, orrnak, fülnek, izgalmas ingere lehet.
Ez időre teljesen besötétítjük a helyiséget, a terület különböző helyszínei azonban átjárhatóak. Ha a sötétítés nem megoldható, vagy fesztiváli keretek között szabad térben tartjuk a programot, sötétített szemüvegeket biztosítunk az élmény teljessége miatt. Egyidejűleg, igény szerint párhuzamosan kínálunk különlegesebbnél különlegesebb programokat: táncház, masszázs, jósda, kézműves foglalkozások, Braille névjegykártya készítés, tapintható képek tárlata, vetélkedők, számítógépes,  érzékelési és ügyességi játékok,
tombola, büfé és sok más. Visszaszámlálás után felkapcsoljuk a lámpákat és a látogatók megnézhetik, hogy hol “botorkálták” végig az estét.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Áramszünet nem színdarab, hanem egy olyan interaktív rendezvény, ahol szabadon mozoghat a látogató, több esemény között vándorolhat a sötétben.